Smoothie wagen

Smoothie wagen  Smoothie wagen

U wilt een frisse start van uw werksessie met collega’s? Of een gezonde oppepper tijdens het uitje van uw school of sportdag? Of wat dacht u van een fruitige omlijsting van uw product- of bedrijfspresentatie? Onze smoothie wagens zijn eigenlijk op alle plekken thuis en op elk moment van de dag!

Een smoothie is een lekker en gezond tussendoortje. Smouthies lessen de dorst en bevatten genoeg energie en vitaminen om fit de dag door te komen. Een smouthie met een scheutje alcohol kan daarnaast de perfecte afsluiting vormen van uw feestavond of bruiloft.

  • Smoothiewagen
  • Smouthiewagens

Met onze smoothiewagen haalt u in een keer het complete assortiment in huis dat nodig is om heerlijke smouthies te maken. Met of zonder ons personeel, de smoothie wagen helpt u de lekkerste dranken voor te schotelen. En u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer uw gasten na de smoothie party achter het stuur van hun auto stappen.

Weet u niet wat u moet doen met het verjaardagsfeestje van uw kinderen? Serveer eens verfrissende en gezonde smoothies. Met onze smoothiekramen kunnen kinderen bovendien zelf aan de slag. Laat ze gewoon wat vers fruit hakken, yoghurt of ijs met vanille of met fruitsmaak toevoegen en wat magere melk of vruchtensap. Laat ze daarna de smoothies mixen tot een schuimig geheel. U zult zien hoeveel pret ze beleven aan het maken van deze gezonde snack in onze rijk uitgeruste smoothiekraam.

U zoekt een aanleiding om uw vrienden en familie weer eens uit te nodigen? Vertel ze gewoon dat u een smoothie party geeft en huur een smouthiekraam! De interesse van uw vrienden zal snel gewekt zijn, zeker als u ze vraagt om midden in de winter gekleed in een tropische outfit te komen. Onze smouthiewagen zal het tropische en feestelijke karakter alleen maar onderstrepen.

Door smoothies te presenteren onderscheid u zich van andere evenementen. Door het hippe en frisse karakter van onze smoothies kunt u uw bedrijfspresentatie van een geheel eigen karakter voorzien. Bovendien kan onze smouthie wagen als hotspot dienen waar uw gasten zich om heen verzamelen.

We verhuren onze smouthiewagens voor grote en kleine evenementen. We kunnen de smouthie wagens inrichten voor uw eigen gebruik of we leveren ze met ons eigen personeel. Onze smoothiewagens en smouthiekramen voldoen aan alle eisen voor veiligheid en hygiëne.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap