Drankwagens

Drankwagens  Drankwagens

Nodig voor een geslaagd feest. Men neme een mobiele drankwagen en voegt daar naar wens al dan niet professioneel personeel aan toe. Met de betoverende mobiele bar als basis bouwt u het evenement op, te beginnen met een welkomstdrankje. Vervolgens heeft u een geweldige keuze aan cocktails, sterke dranken en mixen. Voeg daar onze selectie van bieren, pilzen, wijnen, champagnes en frisdranken aan toe en uw recept is compleet.

  • Verhuur drankwagens

Jazeker, er komt veel kijken bij het organiseren van een geslaagde party. De keuze van de juiste locatie, de planning, het uitnodigen van de gasten, noem maar op. Maar tegelijkertijd is de sleutel tot succesvolle feestjes simpel. Met een goed gevulde bar van onze drankenwagen zal de sfeer er snel in zitten en kan er eigenlijk al niet veel meer mis gaan.

Heeft u daarom al eens gedacht aan de huur van een dranken wagen of dranken foodtruck? Wij verhuren drank wagens voor elk partijtje en voor elk gezelschap. Huur een drank wagen voor een fantastische cocktail party, de ideale manier om uw gasten op te warmen voor een geslaagde avond! Of wat dacht u van drankjes om te mee toasten: een glas champagne of andere bubbels om succes te delen of iets anders te vieren.

Ook verhuren wij onze drankwagens voor uw bruiloft, jubileumviering of familiefeest. En ook voor grotere evenementen verhuren we drankwagens, zoals business meetings of promotie events. De verhuur van drankwagens voor sportieve evenementen is eveneens mogelijk. Wij bieden uw gasten dan frisdranken, verse sappen of andere dorstlessers aan.

Bij het verhuren van de dranken wagens passen we verschillende concepten toe. U kunt kiezen voor een all-in prijs waarbij u voor de verhuur van de drankwagen per persoon een vast bedrag betaalt. Uw gasten kunnen dan zoveel drinken als zij wensen. Daarnaast kan ervoor worden gekozen om de consumptie per persoon af te rekenen. Wij en onze mensen van de drankwagens en dranken foodtrucks hebben er nu al zin in en zeggen: santé!Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap