Drankkraam

Drankkraam  Drankkraam

Onder de benaming drank vallen veel verschillende soorten vloeistof, maar allen zijn ze bedoeld voor menselijke consumptie. We maken onderscheid tussen verscheidene soorten zoals frisdrank, vruchtensappen en warme dranken. Daarnaast bestaan er ook nog alcoholische dranken, welke vooral op een feestje rijkelijk vloeien.

  • Drankkraam te huur
  • Mobiel drankkramen
  • Mobiele drankwagens
  • Mobiel drankkarren verhuur
  • Dranken foodtruck

Drank is verkrijgbaar in de supermarkten, maar ook op vele andere plekken. Wanneer u thuis een feest gepland heeft, dan is het belangrijk om voldoende frisdrank en alcoholhoudende drank in huis te halen. Maar het is altijd lastig inschatten hoeveel uw gasten zullen drinken. Dit is van veel factoren afhankelijk, zoals hoeveel komen er met de auto en ook het weer speelt hierbij een belangrijke rol.

Een mobiele drankkraam zou een goede oplossing zijn. Met een drankwagen hoeft u zelf de boodschappen niet meer te doen en heeft u altijd voldoende in huis. Frisdrank, koffie, thee, vruchtensappen, bier of alcohol. Vaak is alles hier in grote aantallen aanwezig en wordt ook nog eens gekoeld. Het zou helemaal handig zijn als u hier ook personeel bij kunt boeken, want dan hoeft u ook voor de bediening niets meer te regelen en kunt u zich gemakkelijk in het feestgedruis storten.

Bij De Foodwagen hebben wij een zeer complete drankkraam die mobiel is en u heel gemakkelijk kunt boeken met of zonder personeel. Dankzij onze mobiele drankkramen weet u zeker dat u voldoende drank in huis heeft en dat deze ook goed gekoeld is. Wij bieden u de mogelijkheden deze mobiele drankwagens te boeken tegen zeer schappelijke en lage prijzen. Onze werkwijze is professioneel en u kunt heel gemakkelijk en snel uw boeking definitief maken.

Heeft u ook interesse in een drankkraam op uw feest aan huis, dan kunt u vandaag nog meer informatie aanvragen bij ons bedrijf. Wij hanteren bij de verhuur vaste prijzen, maar kunnen ook prijzen op maat voor u op papier zetten. Bij speciale wensen berekenen wij maatwerk dat ook zeer goed betaalbaar is en hanteren altijd een goede prijs. Neem voor meer informatie over onze mobiele drankwagen of onze andere wagens die rijdend op uw fuif op locatie kunnen komen vandaag nog contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook een reactie achterlaten via onze contactpagina.

Bij ons vindt u professioneel ingerichte drankkramen en dranken foodtrucks voor elke partij en voor alle groepen. Met ons drankkraam verzekert u zich van een goed aanbod van frisdranken en alcoholische dranken. Onze dranken kraam kan bovendien ingericht worden met ambachtelijke bieren afkomstig van Belgische en buitenlandse brouwers.
Zoekt u een drank kraam voor uw borrel, bruiloft of zakelijk evenement? Bij ons bent u aan het goede adres. U kunt ervoor kiezen om een vast bedrag per persoon te betalen. Uw gasten kunnen dan onbeperkt dranken bestellen in de drankkraam. Ook kunt u kiezen om per drankje af te rekenen.

Uit ervaring weten we dat een goed gevuld drankkraam bijdraagt aan de goede sfeer van uw partij. Voeg bij ons al rijk gevulde standaard assortiment in het dranken kraam nog een selectie ambachtelijk bier en uw gasten hebben helemaal een onvergetelijk uitje. U kunt bij de verhuur van de drankkraam ervoor kiezen om deze met of zonder bedienend personeel te nemen. De keuze is aan u.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van dranken kramen. Onze kracht ligt in het leveren van het passende drank kraam bij uw wens. U wilt speciaal bier van uw eigen lokale brouwerij? Bespreek het met ons. Liever champagne of andere bubbels in de drank kramen? Geen moeite maar een plezier voor ons. Maatwerk verhuur van dranken kramen dus.
Naast drankkraam verhuur kunt u bij ons terecht voor kramen met verschillende hapjes. Wij verhuren ook pizza- en pastakramen of kramen met vleesgerechten of met zoetigheid. Wij kunnen de complete catering van uw partij verzorgen en u kunt erop rekenen dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Huur een van onze dranken kramen. Met hun open en toegankelijke opbouw is het altijd feestelijk en altijd gezellig. Voor bijna elk evenement kunnen wij de dranken verzorgen. Van huwelijksfeest tot grote evenementen met enkele duizenden mensen.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap