Mobiele snackwagen

Mobiele snackwagen  Mobiele snackwagen

Onze mobiele snackwagen wordt steeds vaker ingezet voor frituur aan huis, omdat mensen steeds vaker besluiten een feestje thuis te vieren. Waarom ook niet? Als u de ruimte heeft, binnen of buiten, dan is het veel gezelliger om een feest in uw eigen omgeving te vieren. Wat dacht u van een sfeervol tuinfeest?

  • Mobiele snackwagen
  • Mobiele snack wagen
  • Frituur aan huis

Frituur aan huis is met onze mobiele snackwagen nog nooit zo eenvoudig geweest. Frietjes en snacks zijn geliefd bij iedereen. U doet zowel jong als oud hier een plezier mee. Bij het zien, ruiken of zelfs de gedachte aan gefrituurde snacks loopt menigeen het water al in de mond.

U kunt een mobiele snackwagen huren voor frituur aan huis met of zonder personeel. De meeste mensen kiezen voor ingehuurd personeel, zodat ze zelf niet hoeven te lopen knoeien met apparatuur waar ze geen dagelijks gebruik van maken. Daarnaast brengen wij een gezellige sfeer met ons mee, zodat het een waar feest wordt. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Kijkt u maar eens op onze website welke arrangementen wij aanbieden. Wilt u liever catering op maat, dan stellen wij ons daar op in. De wensen van onze klanten staan bovenaan ons lijstje. Twijfelt u nog, belt u ons dan gerust. Onze medewerkers informeren u graag. Tot ziens!Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap