Echte beste frietjes

Echte beste frietjes  Echte beste frietjes

Friet is er in vele soorten en maten. De Vlaamse frieten behoren toch zeker wel tot de echte beste frietjes. Eenmaal geproefd, wilt u nooit meer iets anders eten. Wij komen met onze frituurwagen op de plaats waar u iets organiseert, thuis of op locatie, met of zonder bediening van ons personeel.

  • Echte beste frietjes

Echte beste frietjes is friet die wij zelf bereiden in verse olie of vet, want wij houden niet van die slappe, halfgebakken porties. Plantaardig vet of dierlijk frituurvet? Het is een kwestie van smaak, maar wij trachten onze snacks zo gezond mogelijk te serveren.

In Vlaanderen wordt patat vaak echte beste frietjes of fritten genoemd. In de vorige eeuw waren ze al gemeengoed in Belgiƫ, maar in Nederland nog vrijwel onbekend. Tegenwoordig is dit wel anders, want ook Nederlanders kunnen Vlaamse frieten zeker waarderen.

Het geheim van lekkere echte beste frietjes is de frituuraardappel en natuurlijk de bereidingswijze. Hoe wij dit doen? Wij laten u graag het zien. Neem vandaag nog contact met ons op voor het huren van een voordelige frituurwagen. U kunt ons natuurlijk ook een email sturen. Wij beantwoorden u vragen zo spoedig mogelijk.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap