Frituurkraam

Frituurkraam  Frituurkraam

Een mobiele frituurkraam is altijd een succes op elke fuif. Of het nu een frietje met of een hamburger speciaal is, een dergelijke snack gaat er altijd wel in bij de hongerige gasten. Een mobielfrituurwagen is daarmee een klassieke keuze, succes gegarandeerd! Boek dus nu uw eigen frituurkraam of zoals u wilt frituurwagen om de gasten op uw feest te voorzien in hun goesting naar een lekkere snack.

 • Frituurwagens
 • Frietkeetje
 • Frietkotten
 • Frietmobiel
 • Mobielfrituurwagen

Onze mobiele frituurwagens, of frituurkramen, zijn volledig professioneel ingerichte luxe marktwagens. We leveren deze mobiele frietkramen of een frietkeetje, tezamen met alle benodigdheden, bij u thuis of op een andere afgesproken locatie af. Het is mogelijk om een mobielfrituurkraam te boeken met of zonder personeel voor de bediening ervan, dus indien u de bediening van de mobiele frietkraam liever zelf voor uw rekening neemt dan is dat geen enkel probleem. Een eigen mobiele frietkot of frietkeet aan huis, wie droomt daar nu niet van?

 • Frietkraam
 • Frietkramen
 • Frituur unit
 • Frituurkraam
 • Frituurkramen

In overleg met u wordt er allereerst besproken wat er aangeboden gaat worden in de mobiele frituurkraam zodat wij u maatwerk kunnen aanbieden. Dit kan variëren van een klassiek pak frieten tot verscheidene snacks zoals hamburgers, curryworsten, hotdogs, satés, fishsticks, bouletten, cervela's en stoofvlees, denk hierbij ook aan de verscheidene sauzen die aangeboden kunnen worden in deze frituurwagen. We hebben een ruim assortiment aan snacks in de aanbieding dus er is altijd een oplossing op maat mogelijk voor iedereen.

 • Mobielfrituurkraam
 • Frietwagens
 • Frit wagens
 • Fritkraam
 • Fritkramen

Voor meer informatie over de prijs van het boeken van onze frituurkraam kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast mobiele frituurwagens hebben we ook ijswagens, een mobielfrituurkraam en ander rijdend materieel ter beschikking om uw gasten te voorzien van versnaperingen op uw feestje. Neem gerust contact met ons op om u te laten informeren over de prijzen en mogelijkheden. Bekijk onze website voor meer informatie over ons bedrijf, ons totale aanbod en hoe u ons kunt bereiken met vragen over onze mobielfrituurwagen.

De Foodwagen uit Antwerpen zorgt voor professioneel frituurwagen verhuur. Wij zorgen in onze frituurkraam voor een heerlijke snack tijdens een feestje of een evenement. Friet bakken lijkt niet zo moeilijk. Toch kan er veel verschil in smaak en kwaliteit zijn. Wij zijn specialist op dit gebied en u kunt dan ook rekenen op kwaliteitssnacks uit onze frituurkramen.

 • Frituur wagens
 • Mobiel frietkarren verhuur
 • Fritkot
 • Frietkot

In onze frituurwagen is het altijd feest, want onze klanten hebben altijd zin in een heerlijk frietje. Onze mobielfrituurwagen kan op iedere plek komen waar u maar wenst. In onze frietkraam bakken wij alle snacks heerlijk krokant, zodat u kunt rekenen op kwaliteit. Frituurwagens kunt u vergelijken met verkoopwagens, het is een winkel en etalage in één. Dat stelt natuurlijk hoge eisen aan de bouwkwaliteit en de afwerking, maar tegelijkertijd is het een belangrijke investering. Ons bedrijf doet daarmee zo haar voordeel. Als ons de vraag wordt gesteld: kunnen wij bij u een frietwagen boeken, dan kunnen wij zeggen: Ja, wij hebben de beste frietkotten in eigen huis en dat tegen zeer voordelige prijzen.

De Belgische friet die wij bereiden vanuit onze frituurwagen is gemaakt van een aardappel die speciaal voor het frituren is geteeld. De frieten bakken wij in twee keer. De eerste keer worden de frieten in ons frietkeetje zo’n vijf à zes minuten voorgebakken bij 130-140 C. Bij bestelling worden de frieten afgebakken en in het bakje of op een bord gedaan en voorzien van een mayonaise, ketchup of curry. Curry wordt steeds vaker gebruikt, omdat het meer kruiden bevat dan ketchup en een heerlijke pittige smaak heeft. De meeste mensen geven echter nog steeds de voorkeur aan mayonaise. Er zijn veel variaties op dit gebied, denkt u maar eens aan joppiesaus, halvanaise of fritessaus. Fritessaus bevat minder vet en is daarom beter voor uw gezondheid, want te veel vet is niet gezond, en echt niet alleen voor mensen die al overgewicht hebben. Het wordt pas slecht als u meer vetten binnenkrijgt dan uw lichaam nodig heeft.

Het voordeel van een mobiel frituurwagen is dat u uw gasten niet mee hoeft te nemen naar een restaurant, want onze mobiel frituur komt naar u toe. U hoeft niet altijd een feest te geven om een fritwagen te boeken, want tegenwoordig maken veel Vlaamse gezinnen ook gebruik van een mobiele frituur in het weekend.

Smaken verschillen natuurlijk en wellicht heeft u gasten die geen friet lusten, maar wel zin hebben in een andere snack. Geen probleem, want wij bieden in onze frietkot een heel scala aan snacks onder andere frikadellen of een lekkere curryworst. Voor wie het vele werk van eten klaarmaken op feestjes niet ziet zitten, maakt gebruik van een mobielfrituurkraam. Onze goed uitgeruste frituurwagens maken het mogelijk om uw gasten van een heerlijke maaltijd te voorzien.

Zowel in België als Nederland is friet nog onveranderd populair dus naar onze mobiele frituurkraam is veel vraag. Wees er dan ook op tijd bij als u van plan bent om een frituurwagen of één van onze grotere frituur kramen met professionele units te boeken. Ons werkgebied is Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant, maar als u wilt dat wij elders komen aanrijden met onze frituurkraam, dan is dat zeker bespreekbaar.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap