Wafelkraam

Wafelkraam  Wafelkraam

Een wafel is een heerlijk zoete snack. Deze valt in de smaak bij jong en oud en is zeer geschikt om te serveren als lekker tussendoortje. Een wafel bestaat uit bloem, melk en eieren en wordt gebakken in een wafelijzer. Heerlijk met verse vruchten, poedersuiker en slagroom. Ook op feesten wordt dit tussendoortje vaak geserveerd als lekkernij.

  • Wafelkraam
  • Wafelkramen
  • Wafelwagens
  • Wafel foodtruck
  • Mobiel wafelkarren verhuur

Een goed voorbeeld van een wafel is een Luikse Wafel. Veel mensen hebben de associatie met kermis wanneer zij de geur alleen al ruiken. Dit komt omdat vooral in Belgiƫ en Nederland op kermissen altijd wel een wafelkraam te vinden is die deze wafels vers serveren. Heerlijk om warm te eten met enkel poedersuiker of met jam. Er zijn echter nog veel meer varianten die stuk voor stuk erg lekker zijn.

Om uw gasten op uw feestje aan huis tevreden te stellen kunt u deze heerlijke wafels serveren. Echter is het veel werk om deze voor alle gasten klaar te maken, vooral wanneer u een grote groep mensen uitgenodigd heeft. U kunt er dus voor kiezen om een speciale mobiele wafelkraam voor te laten rijden die dit voor u verzorgt. Het is dan helemaal gemakkelijk wanneer u er ook nog personeel bij kunt boeken die de wafels voor u bereiden.

De Food Wagen is een ervaren en professioneel bedrijf dat al geruime tijd bij mensen thuis komen met de zeer complete mobiele wafelwagens of wafel foodtrucks. Deze wafelkramen zijn van alle gemakken voorzien, waardoor er heel gemakkelijk en snel voor een grote groep mensen wafels klaargemaakt kunnen worden. Het boeken van deze kramen kan tegen lage en scherpe verhuur prijzen en er is altijd ruimte voor maatwerk. Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunt u dit kenbaar maken, waarna wij een offerte op maat voor u op kunnen stellen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan op het moment van uw feest.

Heeft u ook interesse in een zeer complete wafelkraam, dan kunt u deze vandaag nog boeken. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Naast de mobiele wafelwagen kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere foodkramen die uw feest helemaal compleet maken. Wij zijn mobiel en kunnen de wagens al rijdend bij u thuis of op een andere locatie komen brengen en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem telefonisch contact op met onze medewerkers voor meer informatie. Onze contactgegevens vindt u terug op onze website.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap