Steakkraam

Steakkraam  Steakkraam

Wanneer u iemand vraagt naar het lekkerste stuk vlees, dan wordt al vaak steak oftewel biefstuk genoemd. Steaks zijn heerlijke stukken vlees, maar de juiste smaak voor mensen die echt vleeseters zijn. Er zijn zeer veel verschillende steaks in omloop en iedereen heeft zo zijn voorkeur.

  • Steakkraam
  • Steakkramen
  • Steakwagens
  • Mobiel steakkarren verhuur

Steak is altijd een mals en mager stuk vlees van spier. Dit soort vlees komt van verschillende runderen en kalveren. Het is niet voor niets dat steak één van de meest geliefde stukken vlees is. Meestal zit hier ook wel een prijskaartje aan vast, maar dit is afhankelijk van veel verschillende factoren.

Steak is er in veel verschillende soorten. Denk hierbij aan ossenhaas, welke uit de rug van het rund wordt gehaald. Daarnaast is rib eye ook erg bekend en deze wordt van de ribben van het rund gehaald. Ook kogelbiefstuk is erg bekend en geliefd en dit komt uit het stuk dat vastzit aan de bovenbil van het rund. Ook de bovenbil wordt veel gebruik om steaks van te maken.

Met steak zijn zeer veel gerechten te maken en er is eindeloos mee te combineren. Het is een ideaal gerecht om te serveren op uw fuif aan huis of op een andere locatie. Het boeken van een mobiele steakkraam is een prima oplossing om al uw gasten te voorzien van een goed gevuld bord eten en ze ook nog eens tevreden te stellen.

Bij ons kunt u heel gemakkelijk een mobiele steakwagen of zelfs meerdere steakwagens kunt boeken. Wij hebben als bedrijf in verhuur van voedselkramen al meerdere jaren ervaring en gaan zeer professioneel met onze klanten om. Wij vinden dat onze klanten koning zijn en vinden het dus ook belangrijk om maatwerk te leveren. Wilt u aanpassingen doen aan ons aanbod voor de mobiele steakkramen, omdat dat beter past bij de gasten die op uw feestje komen, dan is dit mogelijk.

Wanneer u contact opneemt met onze ervaren medewerkers krijgt u alle informatie die u nodig heeft. Wij vertellen u uitgebreid over de prijzen die wij hanteren en wat hier bij inbegrepen is. Wij brengen u daarnaast op de hoogte van alle mogelijkheden, onder andere ook de mogelijkheid tot het inhuren van personeel voor de bediening. Wilt u dat wij rijdend met onze steakkraam op uw feest bij u thuis langskomen, dan kan dit direct vastgelegd worden. Wij geven u prijs op maat en u hoeft alleen de datum maar door te geven. Wij hopen u vandaag nog te mogen spreken.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap