Soepkraam

Soepkraam  Soepkraam

Over de gehele wereld wordt soep gegeten. Dit is vloeibaar voedsel en wordt bereid met gekookte groenten en vlees. Soepgerechten bestaan al sinds de prehistorie en in zeer veel varianten. Ieder land heeft zo zijn speciale gerechten en voor iedereen bestaat er wel een variant die hij lekker vindt.

  • Soepkraam
  • Soepkramen
  • Soepwagens
  • Soep foodtruck
  • Mobiel soepkarren verhuur

De basis van soep is bouillon. Er bestaan ook zeer veel verschillende soorten bouillon, maar de meest gebruikte is een aftreksel van kip of rund. Deze bouillon kan zo genuttigd worden, maar nog lekkerder is om er diverse ingrediƫnten aan toe te voegen. Vooral in de wintermaanden wordt door veel mensen soep gegeten.

Heeft u een feest gepland staan bij u aan huis of op uw bedrijf, dan is het ook lekker om uw gasten te voorzien van eten. Soep is een goed gerecht om te serveren op uw feestje. Dit is erg lekker in de winter, maar ook in de zomermaanden valt dit gerecht altijd goed in de smaak. Vooral omdat er volop gevarieerd kan worden valt het zowel bij ouderen als bij jonge kinderen goed in de smaak.

Bij De Food Wagen kunt u nu een mobiele soepkraam boeken, die voorzien is van alle apparatuur en is zeer professioneel. U hoeft dus niet in uw keuken aan de slag, maar er kan in de zeer complete soepkraam gekookt worden. Wij hebben een groot aanbod soepen en kunnen voor iedereen de juiste smaak op tafel zetten op uw geplande fuif.

U denkt waarschijnlijk dat voor een mobiele soepwagen een hoge prijs betaald moet worden, maar niets is minder waar. Onze soepwagens kunt u bespreken voor zeer scherpe verhuur prijzen op de door u gewenste datum. Wij brengen deze rijdend op locatie en komen regelmatig in diverse delen van Belgiƫ, maar ook in Nederland. Doordat onze soepkraam mobiel is hoeft u deze zelf niet te komen halen, maar zorgen wij dat deze op de gewenste locatie komt.

Naast mobiele soepwagens kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere foodwagens. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Wij zijn zeer flexibel en kunnen voor u als particulier of bedrijf maatwerk leveren. Het is namelijk mogelijk om verschillende soorten gerechten te combineren of speciale wensen door te geven. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor personeel die de bediening op het feest voor haar rekening neemt. Wilt u tevoren een offerte op maat thuis ontvangen voor een van onze foodtrucks, dan is dit ook geen probleem. Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden van onze mobiele soepkramen.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap