Smoutebollenwagen

Smoutebollenwagen  Smoutebollenwagen

Smoutebollen, ook wel bekend als oliebollen, zijn een goed voorbeeld van een typisch Belgische lekkernij. Deze bollen worden zo genoemd omdat ze vroeger in smout werden gebakken. Een authentieke Belgische smoutebol onderscheidt zich van de Hollandse oliebol door het ontbreken van een vulling, zoals rozijnen en krenten en stukjes appel, maar ook met vulling zijn ze natuurlijk erg lekker. Met een mobiele smoutebollenwagen van de Food Wagen brengt u naast allerlei lekkernijen voor de gasten dan ook meteen een authentieke Belgische sfeer op uw feestje.

  • Smoutebollenkraam
  • Smoutebollenkramen
  • Smoutebollenwagens
  • Mobiel smoutebollen karren

Traditioneel worden bij de mobiele smoutebollenkramen, die het hele jaar door op bijvoorbeeld kermissen in zowel Belgiƫ en Nederland te vinden zijn, ook andere lekkernijen zoals bijvoorbeeld appelbeignets verkocht. Gecombineerd en geserveerd met onze pannenkoeken en wafels is een mobiele smoutebollenwagen dan ook een favoriet die altijd goed in de smaak valt bij zowel jong en oud. Een mobiele smoutebollenkraam op een fuif is dan ook een echte klassieker.

Informeer naar de mogelijkheden die er zijn om verscheidene lekkernijen uit ons assortiment gecombineerd aan te bieden, bij De Food Wagen helpen we u graag om een aanbod op maat samen te stellen met u. Een mobiele smoutebollenwagen staat zeker en vast garant voor succes en kan tevens een aangename romantische sfeer voor u creƫren op een feest. Uw gasten zullen nog lang napraten over uw geweldig georganiseerde feestje.

Al ons rijdend, professioneel materieel voor voedsel en andere versnaperingen zoals onze mobiele smoutebollenwagens wordt op de gewenste locatie bij u aan huis, bij uw bedrijf of evenement gebracht tezamen met alle benodigdheden. Indien u personeel voor de bediening achter het mobiel nodig heeft dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen, maar het boeken van personeel is optioneel. De Food Wagen kan u maatwerk bieden tegen een schappelijke prijs, de verhuur prijzen worden onderling met u besproken en zijn afhankelijk van het aantal gasten, vraag dan ook vrijblijvend naar een offerte op maat. U kunt meer informatie en onze contactgegevens vinden op onze website.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap