Pitakraam

Pitakraam  Pitakraam

Voor wie eens wat anders wil dan een frituurkraam op een fuif of het totale voedselaanbod wil uitbreiden is een mobiele pitakraam een originele en leuke keuze. Een pita is een plat broodje wat als een soort van zakje opengesneden wordt en vervolgens gevuld met vlees. Dit kan zijn shoarma of gyros, eventueel aangevuld met verscheidene groenten zoals sla, ui en tomaat. Natuurlijk hoeft het aanbod ook niet beperkt te blijven tot pita, want het is bij De Food Wagen geen enkel probleem om maatwerk te leveren en het aanbod aan te vullen met andere gerechten. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en de prijzen van onze producten.

  • Pitakraam
  • Pitakramen
  • Pitawagens
  • Mobiel pita karren verhuur
  • Pita foodtruck

De mobiele pitawagens van De Food Wagen zijn professioneel ingerichte rijdende luxe marktwagens. Onze foodwagens zijn mobiel en worden geleverd met alle benodigdheden. Wij leveren de mobiele pitakramen bij u aan huis (of op elke andere gewenste locatie) af en kunnen indien u dat wenst ook zorgen voor bedieningspersoneel voor achter de mobiele pitakraam op uw feest.

Al deze diensten en producten bieden wij natuurlijk aan tegen een schappelijke prijs. Vanzelfsprekend kunt u onze mobiele pitawagen ook zonder personeel boeken indien u liever zelf de bediening op uw eigen feestje verzorgt. Bij ons is alles in overleg mogelijk.

Of het nu voor een fuif thuis is of voor de verzorging van de catering bij uw bedrijf, bij De Food Wagen is een oplossing op maat altijd mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden die we hebben op het gebied van foodtrucks want naast de pitawagen bieden wij nog veel meer. Indien u een indicatie wilt hebben van de uitgebreide mogelijkheden die er zijn dan verwijzen we u graag door naar onze website.

Op onze webpagina kunt u ook een contactformulier vinden die u kunt invullen indien u meer informatie wenst te hebben over ons bedrijf,onze producten en de vele verhuur mogelijkheden. Daarnaast zijn onze medewerkers op werkdagen telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. We staan u graag te woord.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap