Patisseriewagen

Patisseriewagen  Patisseriewagen

Een patisserie is een specifiek type Belgische of Franse bakkerij waar ze allerlei gebakjes en andere zoetigheden verkopen. Een winkel en etalage gevuld met taart, gebak en andere lekkernijen zoals bonbons en pralines zijn dan ook geen vreemd gezicht in de Belgische straten. Met een mobiele patisseriewagen van De Food Wagen kunt u al deze lekkere Belgische specialiteiten ook op uw feest halen om aan uw gasten aan te bieden. Een ware traktatie die bij iedereen in de smaak zal vallen en waar ze thuis nog van zullen nagenieten.

  • Patisseriekraam
  • Patisseriekramen
  • Patisseriewagens
  • Mobiel patisserie karren verhuur

Bij de Foodwagen beschikken we over een ruim assortiment van patisserie om aan te kunnen bieden aan uw gasten door middel van onze mobiele patisseriekramen. We kunnen dan ook tezamen met u in overleg een aanbod op maat voor uw mobiele patisseriekraam samenstellen. Neem voor meer informatie over de verhuur mogelijkheden voor maatwerk op het gebied van patisserie en de prijs voor het boeken van een van onze mobiele patisseriewagens vrijblijvend contact met ons op. U kunt onze contactgegevens terugvinden op de website van ons bedrijf.

Ons personeel komt de mobiele patisseriewagen voor u afleveren en ophalen op de locatie van uw feestje. Of het nu voor op de fuif bij u aan huis is of op een andere locatie naar keuze, geen enkel probleem, zolang de locatie maar rijdend met het mobiel te bereiken is kunnen wij aan u leveren wat u maar wenst. Indien u professioneel personeel voor de bediening van de mobiele patisseriekraam nodig heeft, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Ons personeel zal in dat geval plaats nemen bij de mobiele patisseriewagen om u en uw gasten te kunnen voorzien van deze lekkernijen. Informeer vrijblijvend naar onze prijzen en ons totale aanbod van mobiele foodwagens, wij zijn u graag van dienst om elk feestje tot een succes te maken. U vindt onze contactgegevens op onze website en kunt een bericht achterlaten via onze contactpagina.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap