Pastawagen

Pastawagen  Pastawagen

Iedereen weet dat pasta typisch Italiaans is. In landen zoals Belgiƫ en Nederland wordt vooral pasta zoals macaroni en spaghetti gegeten, maar er zijn nog veel meer verschillende soorten pasta's. Daarnaast zijn met deze noedels zeer veel heerlijke gerechten te maken die bij iedereen in de smaak vallen.

  • Pastakar
  • Mobiel pastakarren verhuur
  • Pastawagens
  • Pasta foodtruck

Omdat er zoveel variatie mogelijk is zijn er maar weinig mensen die pasta niet lekker vinden. Daarom is het een ideaal gerecht om te serveren op een fuif. U kunt natuurlijk zelf in de keuken gaan staan om al uw gasten hiervan te voorzien, maar u kunt ook kiezen om dit uit handen te geven. Er zijn namelijk bedrijven die dit graag op locatie komen verzorgen en wij zijn een bedrijf die dit kunnen verzorgen.

Wij hebben een mooie en professionele mobiele pastawagen die u kunt boeken voor al uw feesten en evenementen. Dankzij deze mobiele pastakar kunt u al uw gasten voorzien van een lekker hapje op uw feestje. Doordat wij met onze pasta foodtrucks mobiel zijn, kunnen wij al rijdend op elke gewenste locatie komen. Of dit aan huis is of bij een bedrijf, dat maakt voor ons geen verschil.

Wanneer u een rijdend, professioneel bedrijf het eten op uw fuif wilt laten verzorgen, dan kunt u een pastawagen regelen. Wij bieden deze aan met en zonder bediening van ons personeel. Wij zullen er voor zorgen dat al uw gasten van eten worden voorzien. Naast mobiele pastakarren kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere foodwagens en bijzondere food trucks. Meer informatie hier over vindt u op onze website. Wij bieden alles aan voor een zeer redelijke en betaalbare prijs.

Wilt u meer informatie over alle verhuur mogelijkheden die wij kunnen bieden wanneer u mobiele pastawagens wilt boeken voor een evenement bij u thuis op een feest of andere evenement, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag uitgebreid informatie en maken graag een offerte op maat. Wij hanteren standaard prijzen, maar u kunt allerlei aanpassingen doen, want wij passen ons aanbod aan op uw wensen. Voor maatwerk kunt u ook terecht bij ons medewerkers. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap