Pannenkoekenwagen

Pannenkoekenwagen  Pannenkoekenwagen

Pannenkoeken zijn een geliefd gerecht voor kinderen, maar ook volwassenen vinden dit heerlijk. Dit gerecht wordt bereid met bloem, ei en melk en een klein beetje zout, maar heeft zeer veel varianten. Daarnaast wordt dit heerlijke hapje ook wel bereid met fruit of hartige ingrediënten. Met pannenkoeken is eindeloos te variëren en is voor zowel jong als oud.

  • Pannenkoekenkraam
  • Pannenkoekenkramen
  • Pannenkoekenwagens
  • Mobiel pannenkoekenkarren verhuur
  • Pannenkoeken foodtruck

Pannenkoeken gaan goed samen met wafels en smoutebollen, aangezien dit allemaal zoete hapjes zijn. Ze zijn lekker als hoofdgerecht, maar ook heerlijk als hapje tussendoor. Allen zijn zeer geschikte opvullingen om te serveren op een feestje bij u thuis. Vooral wanneer er jonge kinderen bij zijn zal dit zeer zeker in de smaak vallen. Echter is het bereiden van pannenkoeken en wafels veel werk en dit gaat ten koste van de tijd die u met de gasten kunt doorbrengen. Een mobiele pannenkoekwagen die beschikbaar is voor feestjes op locatie biedt hierbij uitkomst.

U kunt een mobiele pannenkoekenkraam of meerdere pannenkoekenkramen boeken bij ons ervaren en professionele bedrijf. Wij zullen deze graag voor uw gasten serveren en komen met ons complete materiaal op locatie en zorgen voor alles, inclusief personeel wanneer dit gewenst is. Bij ons kunt u al uw wensen duidelijk kenbaar maken.

U kunt zelf het aanbod samenstellen, want het is mogelijk om pannenkoeken te combineren met andere snacks zoals wafels en opgevulde churro's met speculoos, chocolade en veel meer. Ook smoutebollen is een geliefde snack die graag gezien wordt op een fuif. Wij hanteren zeer schappelijke prijzen en ook voor maatwerk hebben wij een passende prijs. Als rijdend bedrijf komen wij bij veel mensen aan huis en komen in een groot gebied. Wij werken vanuit Antwerpen, maar komen op meerdere plaatsen en in België, maar ook in Nederland.

Op onze website vindt u veel informatie over de verhuur mogelijkheden van de mobiele pannenkoekenwagens en pannenkoeken foodtrucks, maar ook diverse andere foodwagens. U kunt voor iedere gelegenheid een wagen laten komen met de daarbij behorende gerechten. Wij komen vaak op bruiloften, personeelsfeesten en andere evenementen en hebben zeer veel tevreden klanten.

Neem voor een offerte op maat contact met ons op. U zult al snel merken dat wij professioneel te werk gaan en komen graag bij u langs op uw feest. Het belangrijkste is dat u tevreden bent en dus kunt u altijd aanpassingen doen en uw wensen aan ons kenbaar maken. Wij geven u graag meer informatie over onze pannenkoekenwagen en alle mogelijkheden. U vindt onze contactgegevens op onze overzichtelijke website.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap