Paellakraam

Paellakraam  Paellakraam

Paella is een typisch Spaans gerecht, wat zijn oorsprong vind in Valencia. Paella bestaat in de basis uit rijst en wordt, afhankelijk van de variatie, aangevuld met stukjes vis en andere zeevruchten, vlees en verscheidene groenten. Ook safraan behoort tot de basisingrediënten, deze specerij met zijn gele kleur zorgt ervoor dat het gerecht met al zijn andere ingrediënten tezamen gecombineerd ook nog eens een pallet van vrolijke kleuren krijgt.

  • Paellakraam
  • Paellakramen
  • Paellawagens
  • Mobiel paella karren verhuur

Er zijn vele variaties, zoals een vispaella, een vleespaella en zelfs een vegetarische paella, van dit gerecht mogelijk dus er zit altijd wel iets lekkers bij voor iedereen. Informeer gerust naar de mogelijkheden die er zijn om de mobiele paellakraam geheel naar uw en die van uw gasten eigen smaak in te kunnen richten. Ook een combinatie met één van de vele andere gerechten uit ons assortiment als aanvulling op de paella behoort tot de mogelijkheden.

Organiseer nu uw eigen paellafeest door een mobiele paellakraam te boeken bij De Foodwagen. Of het nu voor familie en vrienden thuis is of voor collega's op een feestje van het bedrijf, onze mobiele paellawagens zijn altijd een groot succes op elke fuif. Deze mobiele paellawagen kan geboekt worden met of zonder bedieningspersoneel. De mobiele paellakramen worden altijd op de afgesproken locatie, bijvoorbeeld bij u aan huis, afgeleverd en afgehaald door professioneel personeel.

Bij De Food Wagen is er veel ruimte voor maatwerk mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar de verscheidene verhuur mogelijkheden die er zijn om u uiteindelijk een oplossing op maat aan te kunnen bieden om de gasten op uw feest te kunnen voorzien van voedsel en andere overheerlijke versnaperingen. Indien u een indicatie wil van de prijs voor het boeken van een mobiele paellakraam of van de prijzen van één van onze vele andere voedselkramen dan kunt u vanzelfsprekend vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor onze contactgegevens en meer informatie over ons bedrijf en onze producten verwijzen we u graag door naar onze website.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap