Oesterkraam

Oesterkraam  Oesterkraam

Een oester wordt gezien als culinair en luxe eten. Zoals de meeste mensen wel weten is het een weekdiertje dat leeft in ondiepe en warme wateren. In de meeste gevallen worden deze levend gegeten. Het is dus zeer belangrijk dat ze vers zijn, anders kan iemand hier zeer ziek van worden.

  • Oesterkarren
  • Oesterkraam
  • Oesterkramen
  • Oesterwagens
  • Mobiel oesterkarren verhuur

Om op een feestje echt de show te stelen zou het serveren van oesters een goede zet zijn. Echter is het een heel werk om deze goed te presenteren, waardoor een mobiele oesterkraam of meerdere oesterkramen voor een groot feest een goede oplossing zou zijn. Dit is nu mogelijk dankzij de zeer complete foodkramen van De Food Wagen.

Bij ons professionele en ervaren bedrijf kunt u terecht voor diverse foodwagens. Wij hebben voor de culinaire eter ook een mobiele oesterwagen. Deze is te boeken met of zonder bediening van personeel. Omdat wij een mobiel bedrijf zijn komen wij deze tot aan de deur van u thuis afleveren op elke gewenste locatie. Wij hebben al klanten in diverse delen van Belgiƫ en Nederland en hopen ook als klant toe te mogen voegen.

Voor de mobiele oesterkarren en andere wagens hanteren we scherpe prijzen, maar kunnen ook offertes op maat opstellen wanneer u speciale wensen heeft. Wanneer u graag aanpassingen wilt doen kunt u dit aangeven bij onze ervaren medewerkers. Zij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van de mobiele oesterwagens op uw feest aan huis.

U kunt vandaag nog een prijs opvragen en de mobiele oesterkar boeken. Wij behandelen ook maatwerk en komen graag bij u op locatie om de oesterkraam op uw fuif achter te laten. Wij werken betrouwbaar en professioneel en u kunt met een gerust hart bij ons een foodwagen boeken. Vraag ons naar de verhuur mogelijkheden voor een rijdend karretje om voedsel te serveren op uw feest. Vraag ook naar de andere wagens die wij beschikbaar hebben.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap