Mosselkraam

Mosselkraam  Mosselkraam

De mossel is een diertje dat leeft in de zee en wordt ook wel een weekdier genoemd. Ze hebben een stevige, maar dunne schelp en zijn driehoekig van vorm. Daarnaast zijn ze eetbaar en zijn in vele landen een echte lekkernij. In tegenstelling tot wat altijd beweerd is loopt het mosselseizoen van juli tot april en dus niet alleen tijdens de maanden met een R in de naam.

  • Mosselkraam
  • Mosselkramen
  • Mosselwagens
  • Mobiel mosselkarren verhuur

Mosselen kunnen op veel verschillende manier gegeten worden. In Belgiƫ is vooral moules-frites populair, maar in Nederland eten ze mosselen weer het liefste met een sausje en brood of patat. Er zijn dus veel verschillende manieren om er van te kunnen genieten. Naast dat ze heel lekker zijn, zijn mosselen ook gezond en zit er vrijwel geen vet in. U kunt dus met een gerust hart genieten van een portie.

Wanneer u echt een leuk en onvergetelijk feestje wilt organiseren, dan is het wellicht een idee om ook te zorgen voor een foodwagen. Een leuk voorbeeld hier voor is een mobiele mosselkraam die u kunt boeken. Met deze kramen heeft u weer eens iets anders dan anderen op uw feest en zal iedereen nog lang napraten over het heerlijke eten. Bij ons bedrijf kunt u ook terecht voor de verhuur van een mosselkraam die wij bij u thuis af komen leveren.

Om alle gasten op uw feestje te voorzien van eten zult u veel tijd kwijt zijn, maar u wilt zelf ook genieten van de gezelligheid en niet de hele dag in de keuken staan. Dan is het boeken van een mobiele mosselwagen op locatie een goed plan. Wij komen graag al rijdend bij u aan huis in de regio Oost en West Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, maar ook ver daarbuiten. Tevens hebben wij diverse klanten in Nederland. Heeft u hier interesse in, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Wij werken professioneel en bieden altijd een eerlijke prijs. Daarnaast kunnen wij ook een offerte op maat maken wanneer u andere wensen heeft dan standaard.

Naast de mobiele mosselwagens kunt u bij ons terecht voor vele andere foodwagens waarbij ook maatwerk een optie is. Denk hierbij aan een frietkraam, ijswagen of een pastawagen. Voor iedereen is er wel een wagen beschikbaar met of zonder bediening van het personeel en altijd tegen zeer schappelijke prijzen. Wij komen graag langs op uw fuif aan huis en zorgen er voor dat al uw gasten van lekker eten voorzien worden.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap