Maatjeskraam

Maatjeskraam  Maatjeskraam

Maatjesharing is de eerste, nieuwe jonge haring van het seizoen die gevangen wordt. Deze jonge haring heeft nog geen kuit of hom aangemaakt, hierdoor heeft deze haring nog een hoog vetpercentage wat zijn smaak zo geliefd maakt. Deze Hollandse Nieuwe wordt na de vangst allereerst gekaakt om vervolgens gefileerd en gezouten te worden alvorens ze in de winkels en mobiele maatjeskarren verkrijgbaar zijn.

De smaak van maatjesharing is er één voor de echte liefhebbers. Daarom is deze mobiele maatjeskraam, net als de oesterkraam, misschien geen klassieke keuze voor op een fuif, maar onze mobiele maatjeskramen zijn toch altijd een groot succes. Naast een mobiele oester-, en maatjeskraam hebben we in dezelfde categorie ook nog alle benodigde materialen in huis voor het organiseren van een mosselfeest.

  • Maatjeskar
  • Maatjeskramen
  • Maatjeswagens
  • Mobiel maatjeskarren verhuur

Deze lekkernij wordt voornamelijk rauw uit de hand gegeten, meestal met gesneden, rauwe ui erbij. Dit wordt ook wel haringhappen genoemd en dat blijkt vaak nog een hele kunst ansich. Naast uit de hand smaakt een maatje op een broodje of een toastje natuurlijk ook erg lekker.

Wij bieden u graag maatwerk aan dus neem gerust contact met ons op voor een indicatie van de prijs voor het boeken van een mobiele maatjeskraam of één van onze vele andere rijdende voedselkramen aan huis of op locatie. Wij leveren zoals altijd onze mobiele maatjeswagens met benodigdheden op de locatie zelf af, zoals bij u thuis of op een feest van uw bedrijf. Desgewenst kunnen we u voor de bediening van de mobiele maatjeskar ook professioneel personeel aanbieden. Als u dit liever zelf voor uw rekening neemt, geen probleem!

Om de verschillende verhuur mogelijkheden en prijzen betreft het beschikbare aanbod van een mobiele maatjeswagen voor op uw feest te bespreken kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om tot een oplossing op maat te kunnen komen. Bezoek onze webpagina voor meer informatie en al onze contactgegevens.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap