Loempiakraam

Loempiakraam  Loempiakraam

Een lekkere variant van een snack is een loempia. Dit is van oorsprong een Vietnamees gerecht, maar vindt u ook terug in de Thaise en Chinese keuken. Uiteraard geldt dat in ieder land ook een andere variant geserveerd wordt. Een loempia is voor ons een lekker snack voor tussendoor, maar kan ook als voorgerecht worden gegeten.

  • Loempiakraam
  • Loempiakramen
  • Loempiawagens
  • Mobiel loempia karren verhuur

Een loempia kan op verschillende manieren klaargemaakt worden. Er bestaan varianten met vlees en groenten, maar er bestaan ook vegetarische varianten en waar bijvoorbeeld garnalen in zijn verwerkt. Voor iedereen is er wel een loempia die hij of zij lekker vindt en deze zijn te vinden bij allerlei loempiawagens.

Een loempia kan gemakkelijk uit de hand gegeten worden. Met een lekker sausje en wat servetten, komt u al een heel eind. Het is daarom een leuk idee om deze tijdens een feestje te serveren. Maar wanneer is dit een geschikt tijdstip en waar haalt u de tijd vandaan om dit te bereiden? De Food Wagen heeft hier een goede oplossing voor, want wij kunnen dit voor u verzorgen en komen graag bij u langs op locatie. Wij hebben al klanten in de omgeving van Antwerpen, maar ook in Nederland.

Wij hebben diverse verschillende foodwagens die bij u thuis op een feestje kunnen komen. De mobiele loempiakraam is één van de kramen die u heel gemakkelijk bij ons kunt boeken. Wij zijn een professioneel en betrouwbaar bedrijf en hanteren altijd schappelijke prijzen. Ook bij maatwerk berekenen wij altijd een scherpe prijs. U kunt onze mobiele loempiakramen met of zonder bediening van ons ervaren personeel op uw feest laten komen. Wij bieden u graag een offerte op maat waarin wij al uw wensen verwerken.

Wij hebben niet alleen een mobiele loempiawagen, maar u kunt bij ons terecht voor vele andere foodwagens. U vindt alle verhuur mogelijkheden op onze uitgebreide website. Bij ons geldt dat alles beschikbaar is in- of exclusief ons personeel. Doordat wij een mobiel bedrijf zijn komen wij al rijdend op uw fuif aan huis of op een andere locatie en u hoeft zelf niets te regelen. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden van de loempiakraam contact op met onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap