IJskraam

IJskraam  IJskraam

Wat is er nu lekkerder dan na een mooie hoofdmaaltijd de keuze te hebben uit meerdere soorten ijs als dessert. Deze koude lekkernij is een gegarandeerd succes op menig feest thuis en bij uw bedrijf. Met de mobiele ijskramen van De Foodwagen op locatie is uw fuif pas compleet.

  • IJskarretje
  • IJskraam
  • IJskramen
  • IJswagens
  • Mobiel ijskarren verhuur

Bij De Foodwagen kunt u een professioneel en antiek uitziende mobiele ijskraam boeken voor op uw feestje. Wij komen met onze mobiele ijskraam op de locatie van uw fuif om u en uw gasten te voorzien van vele soorten ijs en zelfs een ijstaartenbuffet behoort tot de mogelijkheden. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn door de aanwezigheid van deze mobiele ijswagen met haar overheerlijke, koele versnaperingen.

Neem gerust contact met ons op voor een indicatie van de prijs. Ook kunt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van een rijdend ijskarretje op uw feest. Indien u speciale wensen heeft, dan zijn wij u graag van dienst in het vinden van een oplossing op maat. Deze mobiele ijskarretjes staan altijd garant voor een groot succes op zowel uw bedrijfsfeest als op een fuif aan huis. Wie heeft er nu geen goesting in een lekker ijsje van een antiek mobiel ijskarretje?

U kunt een ijskraam boeken met of zonder personeel voor de bediening. Indien u graag professioneel personeel heeft die de ijskraam bedient dan kunt u dit aan ons aangeven en dan zorgen wij dat er personeel op locatie aanwezig is. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om zelf de bediening voor uw gasten te verzorgen.

Alle smaken ijs zijn bij ons voorradig en maatwerk behoort dus vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen voor informatie over de verhuur prijzen en de vele mogelijkheden van onze mobiele ijswagens. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze website.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap