Hotdogkraam

Hotdogkraam  Hotdogkraam

Een hotdog is een echte lekkernij en lust eigenlijk iedereen wel. Het is namelijk niet meer dan een worstje op een lekker broodje met een sausje, maar wel zeer smakelijk. Er zijn diverse varianten, want een hotdog kan geserveerd worden met zuurkool, uitjes, chili of kaas. U kunt deze zo lekker maken als u zelf wilt met maar weinig ingrediƫnten.

  • Hotdogkraam
  • Hotdogkramen
  • Hotdogwagens
  • Mobiel hotdog karren verhuur

Vooral in Amerika is het een populaire lekkernij. Tijdens honkbal wedstrijden worden er heel wat hotdogs verkocht en gegeten. Het is voedsel dat gemakkelijk uit de hand gegeten kan worden en dus ook uitermate geschikt om te serveren op een fuif. Om alle gasten te voorzien van voldoende voedsel is wel wat tijd nodig om dit te verwezenlijken. Tijd die u vaak niet heeft wanneer u een feest bij u thuis organiseert.

De Food Wagen uit Antwerpen heeft hier een passende oplossing voor. Wij hebben namelijk een mobiele hotdogkraam die u gemakkelijk kunt boeken. Doordat wij mobiel zijn kunnen wij heel gemakkelijk in de buurt van Antwerpen of zelfs Nederland op uw feestje aan huis langskomen met de gekozen hotdogkraam. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van onze mobiele hotdogwagen, bekijk dan onze website.

Naast mobiele hotdogkramen kunt u bij ons ook wagens boeken voor patat, hamburgers, ijs, wafels, pasta en vele andere lekkere gerechten boeken. Bekijk onze website welke wagens naast onze mobiele hotdogwagens bij ons te boeken zijn. Voor alle kramen geldt dat deze met of zonder personeel beschikbaar zijn. Wij komen ook graag rijdend met meerdere kramen naar uw feest.

Wilt u meer informatie over de verhuur mogelijkheden van een hotdogkraam bij u op locatie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons bedrijf. Wij zijn professioneel en eerlijk en bieden bij speciale wensen prijzen op maat. In overleg met onze medewerkers is vrijwel alles mogelijk en alles is te boeken tegen een eerlijke prijs en ook maatwerk is mogelijk. U vindt onze contactgegevens op onze website, maar kunt via onze contactpagina ook een mail sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap