Hamburgerkraam

Hamburgerkraam  Hamburgerkraam

Heel België weet wat hamburgers zijn en iedereen heeft deze vast ook weleens op. Maar veel mensen denken dat deze lekkernij uit Amerika komt, omdat deze hier helemaal niet meer weg te denken is. De hamburger komt echter uit Duitsland, zoals de naam eigenlijk al zegt, uit Hamburg. Oorspronkelijk bestaat deze lekkernij uit een bal gehakt die platgedrukt en gebakken op een broodje geserveerd wordt. Later is dit gewijzigd naar een schijf rundergehakt. Doordat Duitse emigranten hun eetgewoonten meenamen naar Amerika is dit hier ook bekend geworden.

  • Hamburgerkraam
  • Hamburgerkramen
  • Hamburgerwagens
  • Hamburgerkarren
  • Mobiel hamburger karren verhuur

Bij veel mensen staat dit heerlijke gerecht als fastfood bekend, maar hoeft zeker niet ongezond te zijn. Ook in frietkotten kunnen deze geserveerd met heerlijke sla en tomaat besteld worden. Af en toe is het gewoon lekker om een broodje hamburger te eten en vooral op een feestje vallen deze goed in de smaak. Het is echter wel een heel karwei om alle gasten te voorzien van een heerlijk broodje hamburger, dus vaak wordt dit niet gedaan. Wilt u graag opvallen, dan kunt u kiezen voor een bedrijf dat dit voor u kan verzorgen.

  • Hamburger kraam
  • Hamburger kramen
  • Hamburger kar

Een mobiele hamburgerkraam zou een grote uitkomst zijn, maar vaak hangt hier een behoorlijke prijs aan vast. Dit is echter niet het geval bij De Foodwagen. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf, alwaar u heel gemakkelijk mobiele hamburgerkramen kunt boeken. Wij werken vanuit Antwerpen en komen graag bij u op locatie langs met onze mobiele hamburgerwagens. Al veel mensen hebben de voordelen van een hamburgerkraam op hun feestje aan huis ontdekt. Ook in Nederland komen wij tegenwoordig regelmatig.

De lekkerste hamburgers eet u in onze hamburgerkraam die voorzien is van een professionele inrichting en daardoor geschikt is voor een groot aantal gasten. Wij maken de hamburgers vers voor u klaar en bereid van het allerbeste vlees. Een goede hamburger is donkerbruin, maar zeker niet verband. De meeste hamburgers worden in onze hamburgerwagen bereid van honderd procent rundvlees, maar er is zeker meer mogelijk.

De meeste mensen zijn gek op een stukje vlees en in onze hamburger kraam, die overigens mobiel is, besteden wij hier veel aandacht aan. Vlees levert belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer, zink, eiwitten en B-vitamines. In onze hamburger wagen kunnen wij een heerlijke hamburger voor u en uw gasten bakken of grillen. Het grillen van vlees is een simpele techniek en veelal gezonder dan bakken, omdat het minder vet is. De garnering op het broodje maakt het plaatje compleet, zoals heerlijke gebakken uienringen, tomaten, augurken, sla en een plakje kaas. Krijgt u al trek?

Een broodje hamburger is populair bij jong als oud en het gerecht bestaat al eeuwenlang, maar niemand weet wanneer het eerste broodje is gereserveerd. Eén van de redenen waarom de meeste mensen gek zijn op een broodje hamburger, is dat het snel en eenvoudig klaar te maken is en tegelijkertijd zeer smaakvol is, zeker als wij het voor u klaarmaken in onze gezellige kar!

Door onze verschillende soorten mobiele foodwagens, zoals een professionele hamburgerkraam, kunnen wij de catering compleet voor u verzorgen. Onze gezellige, hypermoderne, ingerichte hamburgerkar behoort wel tot één van de populairste. Al onze hamburger kramen zijn voorzien van een speciaal afzuigsysteem, zodat deze op locatie ook binnen kunnen staan. U kunt een hamburger kar reserveren met of zonder personeel. U bepaalt wat u uw gasten aanbiedt, want u kunt het assortiment aan gerechten uiteraard uitbreiden met bijvoorbeeld hotdogs, curryworsten of heerlijke fishsticks. Probeert u het maar eens uit, want wij maken de lekkerste gerechten voor u klaar in onze mooie hamburger karren! Eén telefoontje of mailtje is al voldoende.

U kunt onze mobiele hamburgerwagen met of zonder personeel bij u aan huis laten komen. Wij hanteren hier en op het gebied van alle andere verhuur mogelijkheden schappelijke en eerlijke prijzen voor. U kunt het complete aanbod van onze hamburgerkraam op onze website bekijken. Mocht u toch meer wensen hebben of wilt u toevoegingen doen, dan is dit mogelijk. Wij kunnen een offerte op maat voor u opstellen. Hierin staan alle prijzen duidelijk vermeld, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Naast hamburgers kunt u bij ons ook terecht voor ijskramen, patatwagens en speciaal voor kinderen is er ook een pannenkoekenkraam. Al deze wagens zijn met of zonder personeel te boeken en wij geven u graag meer informatie over het maatwerk dat wij kunnen bieden. Profiteer van het gemak van een mobiel bedrijf en zorg dat de gasten op uw feest of fuif van alle gemakken voorzien en zich thuis voelen. Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en hoe wij u rijdend van dienst kunnen zijn.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap