Foodtruck met Cote à l´os

Foodtruck met Cote à l´os  Foodtruck met Cote à l´os

Hebt u binnenkort een feest? Wilt u een originele happening? Huur dan een foodtruck met Cote à l’os op het menu. Uw gasten hebben zelden zo’n groot stuk vlees gegeten. Cote à l’os is niet alleen bekend vanwege de heerlijke smaak, maar ook de omvang is iets waar mensen nog lang over napraten. Het stuk rundvlees is maar liefst 30 bij 10 cm en 7 cm dik. Het is te hopen dat uw gasten flinke trek hebben!

  • Foodtruck met professionele grill

Onze mobiele foodtruck is uitgerust met professionele apparatuur. Voor het bereiden van een Cote à l’os maken we gebruik van een grill. Het vlees wordt wel eerst voorverwarmd en kort gebakken, zodat het goed gaar is. Het malse vlees is als een siddering op de tong en door de omvang raakt u niet uitgegeten! Het wordt een plezierig en langdurig samenzijn. En dat is toch ook de bedoeling van een feest? Niet alleen wilt u dat het gezellig is, maar ook dat uw gasten lekker eten.

  • Cote à l’os: u weet niet wat u proeft!

U kunt een foodtruck vergelijken met een restaurant op wielen. Met Cote à l’os op de kaart eet u net zo lekker als in de beste vleesrestaurants van Nederland en België. We serveren dit gerecht met friet en sla op een mooi houten bord. Hout is leuk én praktisch, want het gaat niet snel kapot. Het geeft net even iets meer sfeer aan het geheel. U en uw gasten worden bediend door ervaren personeel dat precies weet hoe ze een overheerlijke Cote à l’os moeten klaarmaken. U weet niet wat u proeft! Het is een ware smaakbeleving. Het is een combinatie van liefde, magie en koken. Bent u nieuwsgierig geworden? Huurt u dan gewoon eens een keer onze gezellig ingerichte foodtruck. Wij komen graag bij u aan huis of op locatie. Mocht u niet van vlees houden, wij serveren op verzoek natuurlijk ook visgerechten. Salut!Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap