Fish and chips wagen

Fish and chips wagen  Fish and chips wagen

Een typische Engelse maaltijd is Fish and Chips. Dit zijn grote stukken vis die in beslag gedoopt zijn en daarna in de frituur klaargemaakt worden. Dit wordt geserveerd met heerlijke dikke sliertjes aardappeltjes die ook in de frituur klaargemaakt worden. In de loop der tijd is dit gerecht ook steeds populairder geworden in Belgiƫ en Nederland.

  • Fish and chips kraam
  • Fish and chips kramen
  • Fish and chips wagens
  • Fish & chips foodtruck
  • Mobiel fish and chips karren verhuur

De meest voorkomende vissoorten die gebruikt worden bij Fish and Chips zijn kabeljauw en schelvis, maar soms worden ook andere soorten vis gebruik. Waar wij altijd mayonaise of een andere saus eten bij onze patat, wordt hier gebruik gemaakt van azijn. Een zeer aparte, maar smakelijke smaakbeleving. Dit gerecht werd altijd geserveerd in kranten, maar door de nieuwe wetgeving mag dit niet meer en wordt het verpakt in papier met het uiterlijk van kranten.

Heeft u de intentie dit te serveren op uw feestje aan huis, dan staat u voor een grote uitdaging. Het is geen moeilijk gerecht, maar wanneer u veel gasten verwacht, wel veel werk om iedereen te voorzien van voldoende eten. Een uitkomst kan zijn een mobiele fish and chips wagen waarmee u alles op op uw feest kan verzorgen, maar waar is deze te boeken? Wij van De Food Wagen zijn een professioneel bedrijf die u hierbij kunnen helpen.

Wij zijn een bedrijf met verschillende mobiele fish and chips wagens en fish & chips foodtrucks en komen al rijdend bij u thuis. Wij werken vanuit Antwerpen en al veel mensen hebben gebruik gemaakt van onze diensten. Dit hebben wij te danken aan onze goede service, geweldig eten en professionele uitstraling. De laatste tijd weten ook de Hollanders ons te vinden en boeken regelmatig een mobiele fish and chips kraam voor een feestje bij hun thuis.

Wanneer u besluit gebruik te maken van onze diensten, dan kunt u rekenen op een zeer goede en schappelijke verhuur prijs. Wij hanteren standaard prijzen, maar kunnen bij speciale wensen altijd een offerte op maat maken. Doordat wij maatwerk samen kunnen stellen zult u goedkoper uit zijn dan bij vele andere bedrijven. Daarnaast zijn wij mobiel en zorgen wij dat de mobiele fish and chips kramen bij u op locatie afgezet worden. U kunt de fish and chips wagen boeken met of zonder personeel. Het voordeel van personeel voor de bediening is dat u zelf ook tijd heeft om op uw fuif met de gasten te praten en te feesten.

Wilt u meer informatie over de prijs van een fish and chips wagen of foodtruck, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Ook bij speciale eisen of wensen kunnen onze medewerkers u goed van dienst zijn. U vindt onze contactgegevens op de website of kunt via de contactpagina een bericht achterlaten.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap