Cowboyvlees

Cowboyvlees  Cowboyvlees

We hebben goed bericht voor de echte vleesliefhebbers: vanaf heden hebben wij heerlijke recepten in huis om het lekkerste cowboyvlees te bereiden. De kleine stukjes cowboyvlees worden gekruid, gerookt en gemarineerd en met brood of far west frieten gereserveerd. Heerlijk voor bij een borrel of andere feestelijke gelegenheid.

  • Cowboyvlees: vanuit onze mobiel frituur

Vanuit onze mobiel frituur zorgen wij voor een feestje op culinair gebied met een far west tintje. U kunt dus net zoals de echte cowboys, Indianen en goudzoekers genieten van een heerlijk stukje mals cowboyvlees. U zult al snel in hogere culinaire sferen zijn, want ook onze frituurwagens en ons personeel zorgen voor de juiste sfeer. Wedden dat u cowboyvlees nog nooit zo lekker heeft gegeten?

  • Stoere cowboyvlees buffetten

Ons bedrijf heeft een gamma aan mobiele foodwagens waarmee wij nagenoeg op iedere locatie kunnen komen. Wij verzorgen feesten voor zowel kleine als grote groepen. U kunt ons aantreffen op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen, jubilea, tot aan feesten thuis. De mogelijkheden die wij bieden op culinair gebied zijn ongekend. Van heuse stoere cowboyvlees buffetten tot vrolijke Spaanse paellafeesten!

  • Ieder feest een daverend succes

Waarom voor ons kiezen? Omdat wij veel ervaring hebben en al het vakmanschap in huis hebben om van ieder feest een daverend succes te maken. Daarbij bieden wij een totaalservice op maat tegen een betaalbaar tarief. Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering aan huis of op locatie. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons. Salut!Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap