Beenhamwagen

Beenhamwagen  Beenhamwagen

Beenham is, zoals het woord het eigenlijk al zegt, vlees van het varken dat wordt bereid terwijl het nog aan de poot van het varken vast zit. Dit stuk ham kan op verschillende manieren gegeten worden. Zowel warm als koud is het een echte lekkernij en kan met veel andere gerechten gecombineerd worden.

  • Beenhamkraam
  • Beenhamkramen
  • Beenhamwagens
  • Mobiel beenham karren verhuur

Een broodje met lekkere warme beenham gaat er bij iedereen wel in. Vooral wanneer deze voor uw neus klaargemaakt wordt. Dit kan dankzij de beenhamwagen van De Food Wagen. Wij hebben mooie en complete mobiele beenhamwagens en komen graag op uw fuif op locatie om de gasten te voorzien van lekkernijen.

Wij hebben deze mobiele beenhamwagen nog niet zo heel erg lang, maar de klanten die hier reeds gebruik van hebben gemaakt zijn heel erg enthousiast. Het is weer eens iets anders dan een broodje hamburger of patat met een snack. Zo wordt uw opendeur een waar succes en hoeft u zich geen zorgen te maken over het eten dat opgediend hoeft te worden, want iedereen kan op zijn eigen tijd langs de beenhamkraam lopen om te genieten van een broodje met warm vlees en een lekkere salade.

Doordat wij mobiel zijn, kunnen wij rijdend met onze beenhamkramen gemakkelijk op uw feest bij u thuis of op locatie komen. Wij zijn al bekend bij veel mensen in Antwerpen en omgeving, maar komen ook graag langs in Nederland. Heeft u speciale wensen of wilt u toch wat dingen aanpassen, dan zijn hier altijd mogelijkheden voor. Wij kunnen voor u een offerte op maat maken waar alle prijzen duidelijk in vermeld staan. Wanneer u besluit een beenhamwagen bij ons te boeken, dan bent u verzekerd dat er een professioneel bedrijf op uw feestje aan huis komt en neemt alle zorgen omtrent het eten bij u uit handen.

Wilt u meer informatie over alle verhuur mogelijkheden van de mobiele beenhamkraam of meerdere beenhamkramen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast onze beenhamwagens hebben wij ook andere foodkramen die u kunt boeken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit kan met en zonder bediening van personeel. Neem vandaag nog contact met ons op en wij geven u antwoord op alle vragen.Copyright 2024De-foodwagen.be| Contact| Sitemap